De schilderijen op deze pagina zijn beschikbaar voor aankoop

U ziet hieronder een selectie van mijn beste werken; ze zijn allemaal uniek. Deze pagina is altijd up-to-date. U kunt op een schilderij klikken voor meer details en foto’s, sorteren op onderwerp en met mij contact opnemen wanneer u interesse heeft in een werk.

Garantie


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen. Ik zal u vervolgens het orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Dit herroepingsrecht geldt niet voor schilderijen in opdracht, omdat ik in dat geval op basis uw specificaties heb gewerkt en er diverse feedback/aanpassingsmomenten zijn geweest.